Author - Lorena Strechie

http://i48.tinypic.com/xefkpd.jpgRead more about me »

Lorena Featured Work

Facebook Twitter Hi5 Youtube

Just for you

luni, 4 ianuarie 2010

10 Download Free 2012 Movie Torrent

Astazi nu a fost asa de plictisitor cum am crezut ca va fi:)) chiar mi-a placut. Desigur ca in ultima ora deja am vrut sa chiulim dar nu ne-a iesit:)) Iar ajunsa acasa nu m-am putut abtine dupa ce am vazut ca s-a incarcat filmul sa-l urmaresc. Este vorba despre filmul ''2012'' un an foarte controversat despre care am scris si aici in care sunt curioasa daca se va afla cu adevarat ce va fi si daca de revelion se vor mai face petreceri :)). Deci filmul e bestial, se poate compara cu Titanic doar ca aici este vorba de dragostea de familie.


In caz ca nu aveti Torrent il puteti vedea aici online (deschideti cu Firefox), dar e mult mai recomandat sa-l downloadati deoarece trebuie sa asteptati mult sa se incarce playerul!

Descriptia oficiala a filmului:
Thriller, Drama, Actiune
Potrivit calendarului mayas, lumea se va sfarsi pe data de 21 decembrie 2012. Pentru a nu arunca intregul glob in panica, guvernele ascund acest sfarsit inevitabil al omenirii, dar nici ei nu pot controla fluxul de informatii, iar lumea ajunge sa fie invaluita de haos si distrugere. Un scriitor pe nume Jackson Curtis isi va folosi cunostintele despre profetiile antice, pentru a se asigura ca rasa umana nu va disparea de pe fata pamantului.

Related Posts with Thumbnails